Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Οι παρουσιάσεις των δρωμένων των φοιτητών γίνονται στο πλαίσιο του μαθήματος Υποκριτική & Κοινωνία ΙΙ: το Εθνό-δραμα και το Θέατρο Ντοκουμέντο (υπεύθυνη διδάσκουσα: Χριστίνα Ζώνιου, φωτισμοί /τεχνική υποστήριξη: Άγγελος Γουναράς).



ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Βασιλέως Κωνσταντίνου 21 & Τερζάκη
211 00   ΝΑΥΠΛΙΟ
Τηλ.:27520 96127, 129
fax: 27520 96128
Ιστοσελίδα: http://ts.uop.gr/
            tmima_theatrikon_spoudon@uop.gr

Δελτίο Τύπου- Πρόσκληση
   Σας προσκαλούμε  στην παράσταση θεάτρου ντοκουμέντο με τίτλο "ΦΑΚΕΛΟΣ Ικέτιδες", την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015, 6.30μ.μ. - 10.30μ.μ.. Αφετηρία στην παραλία της Αρβανιτιάς (6.30μ.μ.) και ακολουθούν: bar Λάθος (7.00 μ.μ.), Τριανόν (8 μ.μ.) και εν συνεχεία Ψαρομαχαλάς (9μ.μ.), Νεκροταφείο -Πρόνοια (9.30μ.μ.),  πολυκατοικία στην "11η" (10.15μ.μ.).
Δέκα στάσεις σε τόπους κι ανθρώπους, παλιές και σύγχρονες ιστορίες, σε άγνωστα, αναπάντητα, εύθυμα ή επώδυνα και αμφιλεγόμενα ζητήματα, με αφορμή τις Ικέτιδες του Αισχύλου και τις Ικέτιδες του Ευριπίδη.
Μαρτυρίες, αφηγήσεις, συνεντεύξεις, αρχεία, ιστορικά τεκμήρια χρησιμοποιούνται κατά λέξη και αυτούσια στη θεατρική παράσταση, τεκμηριώνοντας τις αναζητήσεις και τα ερωτηματικά που προκύπτουν από την ανάγνωση των αρχαίων κειμένων και τη σύνδεσή τους με την ιστορία και με το σήμερα.
Οι παρουσιάσεις των  δρωμένων των φοιτητών γίνονται στο πλαίσιο του μαθήματος Υποκριτική & Κοινωνία ΙΙ: το Εθνό-δραμα και το Θέατρο Ντοκουμέντο (υπεύθυνη διδάσκουσα: Χριστίνα Ζώνιου, φωτισμοί /τεχνική υποστήριξη: Άγγελος Γουναράς).
Επίσης, στο Τριανόν την ίδια μέρα και πριν την έναρξη των παρουσιάσεων του Φάκελος Ικέτιδες (7.30 μμ.), θα παρουσιαστεί   μια διαδραστική περιηγητική εγκατάσταση με τίτλο "INTO THE GULLIVER'S WORLD" στο πλαίσιο του μαθήματος «Θεατρικός Φωτισμός» (υπεύθυνος διδάσκων: Άγγελος Γουναράς) από τις φοιτήτριες του Προγράμματος Erasmus από τη Γαλλία  Morgane Cornet, Noemie Baron, Flore Leclerco.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου